Modern.tecnic.seo@gmail.com
 

​ 

آیا میدانستید؟ مصرف کننده رژ لب در طول عمر خود حداکثر 2 کیلوگرم از آن را مصرف می کند. چهره ای که این سال را ایجاد می کند: این لوله کوچک رنگی از چه چیزی ساخته شده است؟ رژ لب به طور سنتی از اجزای طبیعی ساخته شده است ، امروزه از مواد شیمیایی و مصنوعی استفاده می کند.
ترکیب رژ لب روزمرهبا اتحاد به اغوا کننده ، لوله کوچکی که هر روز در کیف دستی خود حمل می کنید یک کلاسیک آرایشی عالی است. اما پشت رنگهای زیباش چه چیزی نهفته است؟ با فروش بیش از 900 میلیون لوله در سال ، این سوال به طور مرتب مورد بحث قرار می گیرد! اگر عادت دارید از رژ لب های سوپرمارکت های معمولی ، عطاری ها یا حتی داروخانه ها استفاده کنید ، یعنی غیر ارگانیک ، در اینجا چیزی است که روی لب خود استفاده می کنید:
• موم ها را طوری تنظیم کنید که چوب جامد باقی بماند ، اما می توان آن را روی لب ها نیز بمالید. موم زنبور (حیوان) ، جوجوبا (سبزی) یا سیلیکون (مصنوعی) به طور سنتی استفاده می شود.
• روغن هایی که باعث درخشش محصول و پخش رنگدانه ها می شوند. در بهترین حالت ممکن است روغن کرچک یا روغن پارافین باشد که بسیار مضرتر است.
• مواد نگهدارنده برای جلوگیری از میکروب ها. اغلب اینها پارابن هایی هستند که برای متابولیسم مضر شناخته می شوند.
• چربی برای صاف شدن محصول. ما به ویژه به الکل چرب یا تری گلیسیرید فکر می کنیم. از مصرف روغن جگر کوسه ، معروف به اسکالن خودداری کنید!
• ویتامین C و E ؛
• فیلتر خورشیدی مصنوعی (برای مثال اکسید روی) ؛
رنگها (اکسید آهن ، فسفات منگنز و غیره).
ترکیب رژ لب ارگانیکاگر نگه داشتن رژ لب ارگانیک اهمیت کمتری دارد و رنگهای کمتری در دسترس است ، برای سلامتی ما جالب است. ترکیب آن شامل هیچ ماده ای نیست که برای بدن ما مضر باشد. معمولاً شامل موارد زیر است:
• موم گیاهی ، مانند موم زنبور عسل ، برای قوی نگه داشتن رژ لب و استفاده آسان از آن.
• روغن گیاهی ، مانند جوجوبا ، برای مرطوب کردن لب ها.
• یک محصول تغذیه کننده طبیعی مانند شیا.
• روغنهای ضروری برای بو ؛
• رنگدانه های معدنی برای رنگ ؛
یک رژ لب ارگانیک واقعی حاوی مواد نگهدارنده ، رنگ ، پارابن و حتی کمتر مواد با منشاء حیوانی نیست.
رژ لب ، مراقب مواد نگهدارنده باشیدقبل از خرید رژ لب جدید ، کل آرایش را بخوانید. اگر اثری از فنوکسی اتانول یا پارابن پیدا کردید ، مراقب باشید. این مواد نگهدارنده قوی اغلب باعث ایجاد حساسیت می شوند. این آنتی باکتریال های مصنوعی در واقع ضعیف توسط پوست تحمل می شوند. محصولات حاوی مواد نگهدارنده طبیعی خطرات آلرژیک کمتری دارند.
رژ لب های سربیآیا مستعد میگرن ، معده درد یا خستگی شدید هستید؟ آیا پزشک شما هیچ علتی برای این علائم نمی تواند پیدا کند؟ برحذر بودن! رژ لب شما می تواند مقصر باشد. مدتهاست ثابت شده است که برخی لوله ها حاوی سرب هستند ، فلزی سنگین که برای بدن بسیار مضر است. برای اینکه ببینید چوب معمولی شما حاوی سرب است ، کافی است کمی روی دست خود بمالید ، مواد را با انگشتر طلا بکشید و مشاهده کنید: اگر رژ لب سیاه شد ، سرب به ترکیب آن وارد می شود!
رژ مایع چیست؟رژ لب مایع ، مانند رژ لب انگور ، لب ها را در مدت زمان طولانی رنگ می کند ، همه سایه ها وجود دارند ، اما همه آنها نیز تکمیل می شوند: مات ، براق ، ساتن ، مخمل ، متالیک و غیره. تنها تفاوت آن در بافت است ، زیرا مایع است ، در یک لوله براق با نوک پوشیده از فوم قرار می گیرد تا خط لب را آسان کند. این محصول رنگدانه بالایی دارد و بسته به فرمولاسیون و اثر انتخابی ، ضخامت کم و بیش دارد. بنابراین ، ایجاد یک لایه سطحی روی لب ، رنگی و یکنواخت مطرح است.
تفاوت رژ لب و براق در چیست؟همانطور که قبلاً مشاهده شد ، تفاوت با رژ لب چوبی در بسته بندی نهفته است ، اما هنوز ویژگی هایی در فرمول مایع وجود دارد که ما در انگور نمی شناسیم. رژ لب مایع دارای بافت ذوب کننده و کرمی است که خشک می شود و روی لب ها فراموش می شود. وقتی خشک می شود ، خیلی بیشتر از رژ لب کلاسیک حالت می گیرد و ماندگاری بیشتری دارد. بر خلاف براق ، رژ مایع بسیار رنگدانه است و بر خلاف سطح براق و براق براق ، پوشش کامل را امکان پذیر می کند.
چرا چنین موفقیتی؟رژ لب مایع بسیار راحت است ، دارای نگه داشتن عالی است و با رنگدانه خود ظاهر را می پوشاند. بسته بندی آن کاربردی است زیرا نوک فوم به راحتی خط لب را ترسیم می کند. این بسیار مرسوم است ، و مات نوآورانه از آنجا که آنها انتقال رایگان! آنها همچنین با قیمت های بسیار پایین یافت می شوند.

-لایه برداری پوست چیست و برای لایه برداری پوست چه کنیم

 

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱ اسفند ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۹:۱۹ ] [ [email protected] ] [ نظرات (0) ]
.: Weblog Themes By nasrblog :.

درباره وبلاگ

نویسندگان
برترین مطالب
مزایا و معایب یخچال درب فرانسوی یخچال و فریزرهای درب فرانسوی در آشپزخانه های سراسر آمریکا بیش از پیش رواج پیدا می کنند و دلیل خوبی هم دارد. این نوع یخچال و فریزر مزایای بسیاری را برای صاحبان خانه ارائه می دهد ، فراتر از اینکه از نظر بصری جذاب باشند. با این حال ، هیچ وسیله ای بی نقص نیست ، به همین دلیل است که مطمئناً مزایا و معایب یخچال درب فرانسوی وجود دارد. طرفداران دسترسی آسان به غذا از آنجایی که شما این امکان را دارید که فقط یک طرف یخچال خود را باز کنید ، می توانید غذای مورد نظر خود را سریعتر بیابید ، به ویژه اینکه یخچال های درب فرانسوی دارای قفسه های عریض تر و سطل های درب بزرگتر برای ذخیره و دسترسی بهتر هستند. فضای بیشتر قفسه بالا از آنجا که عرض آنها بسیار زیاد است ، یخچال های فرانسوی فضای بیشتری برای ذخیره مواد غذایی به شما می دهند ، به ویژه در قفسه بالایی. اکثر مدلها همچنین به شما امکان می دهند ارتفاع قفسه بالایی را تغییر دهید و امکان ذخیره سازی بهتر را نیز فراهم کنید. کشوی فریزر عمیق تر اگر از وسایل فریزر جعبه ای استفاده می کنید ، یخچال درب فرانسوی قطعاً انتخاب خوبی برای شما است. کشوی فریزر فضای ذخیره سازی عمیقی را ارائه می دهد و اغلب دارای کشوی چیلر نیز می باشد ، با تنظیم دمای راحت برای خنک کردن غذاهای خاص ، مانند بشقاب غذاخوری و بستنی. منفی برای آشپزخانه های کوچک مناسب نیست از آنجا که یخچال های درب فرانسوی بسیار گسترده هستند ، اگر آشپزخانه شما در طرف کوچکتر باشد ، ممکن است برای شما سخت باشد. آنها فضای بیشتری نسبت به یخچال های دو درب معمولی اشغال می کنند ، بنابراین این چیزی است که هنگام تصمیم گیری در مورد خرید مدل باید به آن توجه کنید. مصرف انرژی بیشتر یخچال و فریزرهای درب فرانسوی امکانات بسیار بیشتری را ارائه می دهند ، که معمولاً به این معنی است که از انرژی بیشتری استفاده می کنند. مصرف بیشتر انرژی می تواند قبوض آب و برق شما را افزایش داده و به طور بالقوه منجر به تعمیرات بیشتر شود.
لینک دوستان
لینکی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
امکانات وب